Zväcsena detska zlaza

Romana    10.10.2023, 10:19

Dobrý večer mojej dcére 7 mesačnej zistili zvecsenu detskú žľazu a bojím sa ci to nieje nebezpečné

Milá Romana,

ak máte obavy, získajte viac informácií od svojho pediatra a spýtajte sa aj na to, či je potrebné niečo robiť, pretože vaša otázka neposkytuje dostatok informácií o tom, čo presne sa deje ani prečo bola detská žľaza vyšetrovaná. 

Pre zaujímavosť je možné uviesť, že niektoré štúdie, ktoré skúmali veľkosť detskej žľazy dojčených a nedojčených detí, zistili, že pri nedojčených deťoch môže byť detská žľaza menšia ako pri dojčených. 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Zväcsena detska zlaza