Migréna

Monika    11.05.2013, 20:40

Dobrý deň, trpím silnými migrénami cca raz týždenne, na bolesť mi zaberá liek Alnagon 2 - 4 tabletky. Chcem sa opýtať či môžem dojčiť po užití tabletiek, resp. ak nie, po akej dlhej dobe môžem po užití tabletiek znova dojčiť 5 mesačné bábatko. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Milá Monika,

ak má vaše bábätko 5 mesiacov, tak spomínaný liek môžete užívať a môžete dojčiť ďalej bez obmedzení, nemusíte dojčenie nijako podľa užívania lieku časovať. Môžete dojčiť kedykoľvek bez ohľadu na užitie lieku, tak ako dosposiaľ.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok