Gelove nechty

curly    22.09.2011, 11:11

Dobry den prajem, chcela by som sa len poinformovat ako je to s farbenim vlasov ak kojim a takisto ci si moze mamicka ktora koji dat gelove nechty, ci nejaka latka neprenika do mliecka, lebo pocula som uz vselijake odpovede a takisto ci neskodi UV lampa, ktora sa pouziva pri gelovych nechtoch.. dakujem velmi pekne

Mila Curly,

bola by škoda, ak by matky vnímali dojčenie ako obdobie, keď je bábätko ohrozené takmer akoukoľvek činnosťou matky. Takéto vnímanie dojčenia často vedie k túžbe po odstavení, aby sa matka mohla konečne vrátiť "k normálnemu životu". Dojčenie je normálna súčasť života, ktorá nemá život matky obmedzovať nepodloženým strachom. Samozrejme, že je dobré viesť čo najzdravší spôsob života. Ale to neplatí len v období dojčenia. To je všeobcné pravidlo pre život každého človeka. Dojčiace matky môžu žiť normálny život, jesť normálne bežné jedlo, ktoré by jedli, cvičiť a podobne. Rovnako si môžu farbiť vlasy (a robia to pravdepodobne milióny matiek na celom svete) a dať si urobiť gélové nechty. Nemusíte sa obávať nejakých látok v mliečku. UV lampa nie je žiaden problém.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Gelove nechty