Moringa olejodarna

Peta    25.07.2013, 10:44

Pocula som o tejto rastline, ze podporuje tvorbu mlieka. Mate s nou skusenosti? Ako sa davkuje? V akej forme? Mozete nieco o nej napisat. Dakujem

Milá Peta,

na svete je veľa prostriedkov, o ktorých sú ľudia presvedčení, že zvyšujú tvorbu mlieka. Medzi ne patrí aj moringa, na ktorú sa pýtate. Najviac skúseností máme so senovkou gréckou a benediktom lekárskym, ktoré sa na Slovensku dajú kúpiť ako kapsule.

Čo sa týka moringy, tak skúsenosti sa postupne zbierajú, ak by ste ju chceli vyskúšať, tak si ju pravdepodobne treba objednať cez internet zo zahraničia, najlepšie v kapsuliach a užívať podľa dávkovania uvedeného na fľaštičke, čiže 2 kapsule 3-krát denne. Ak by ste s moringou mali nejaké skúsenosti, budeme radi, ak sa o ne s nami podelíte.

Okrem toho je dobré vedieť, že na zvýšenie tvorby mlieka je dôležité urobiť viac než len užívať podporné prostriedky na tvorbu mlieka - prečítajte si k tomu tento dokument:

http://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojceni/slabe-priberanie-dietata/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Moringa olejodarna