Veľké ďakujem.

Michaela    04.11.2011, 21:56

Milý kolektív .Chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za Vašu radu ohľadom dojčenia.Pred pár dňami som Vám poslala otázku s názvom-dcérka sa odstavila sama zo dňa na deň-a vďaka Vám sme teraz obidve spokojné.Našťastie sa mi podarilo udržať mliečko odstriekavaním,aj keď som už nedúfala,že ho dcérka bude ešte niekedy chcieť.Nakoniec jej štrajk trval presne týždeň a ako sa z ničoho nič odstavila,tak sa znovu z ničoho nič prisala.Vlastne,nie tak celkom z ničoho nič,po tom ako som si prečítala Vašu radu,začala som pátrať,čo by mohlo byť príčinou takej náhlej zmeny.Bolo to tým,že som dcérku nechala asi 15 min.len so starou mamou,keď som potrebovala súrne po niečo odbehnúť.Ona celý ten čas preplakala,ale potom bola v pohode a mliečko začala odmietať až po 3 dňoch od tejto situácie.Nevedela som,že existuje niečo ako štrajk a dieťatko môže aj takto zareagovať na stresovú situáciu.Vďaka Vám je už všetko v poriadku a teraz máme skôr opačný problém a dcérka sa nejde od prsníka odtrhnúť.Pýta si ho každú chvíľu a aj spinká len,keď ho má v ústach.Asi sa uisťuje,či som stále s ňou.Dúfam,že aj toto zvládneme a všetko sa dostane do starých koľají.Viem,že tento príspevok nepatrí do sekcie otázok,ale nevedela som ako inak sa Vám poďakovať.Ešte raz veľmi pekne ďakujem a som rada,že takáto stránka pre dojčiace mamičky existuje.

Milá Michaela,

tešíme sa spolu s vami a ďakujeme vám za vašu milú odpoveď.

Áno, dcérka sa asi teraz potrebuje uistiť, že je všetko v poriadku, postupne sa to určite zase vráti naspäť a veríme, že sa potom budete ešte dlho tešiť z dojčenia a vzájomnej blízkosti.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Veľké ďakujem.