Concor

Tina    18.09.2014, 17:45

Dobry den beriem tabletky concor koli rychlemu pulzu....moj mudr povedal,ze mozem dojcit a dalsia mudr ze okamzite mam skoncit s dojcenim...mam strasne vycitky koli malemu nechcem prestat dojci este ja malicky 2m. iba placem a mam s toho dpresie ako mu ublizujem ked kojim....dakujem za radu

Milá Tina,

popri užívaní Concoru môžete dojčiť ďalej bez obmedzení.

Pri liekoch tohto typu platí rovnaká zásada, ako pri väčšine iných liekov, to znamená, že do materského mlieka sa dostávajú len veľmi malé množstvá, pri ktorých je dojčenie bábätka bezpečné a nielen to: aj veľmi dôležité a žiaduce. 

Čo sa týka tohto typu liekov - vždy je možné nájsť tie lieky, ktoré sú pre dojčiacu matku najlepšie z hľadiska dojčenia tak, aby dojčenie bolo pre bábätko bezpečné.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok