Wobenzym materska kasicka

veronika    27.10.2014, 21:10

Dobry den prajem, rada by som a spytala ci je mozne popri dojceni uzivat(dcerka 5m) nasledujuce doplnky: materska kasicka, wobenzym. Prekonala som dve tazsie chripky plus mala mi zle spi a citim vycerpany organizmus na co mi konzumacia pestrej stravy nestaci, tak hladam nejake moznosti podporit rekonvalescenciu. Ak je mozne poprosim poradit co je vhodne pre dojciace zeny na silnejsiu podporu organizmu.

Milá Veronika,

oboje môžete užívať. Wobenzym je len enzým, ktorý v tele máte aj bežne. Žiaden problém. To isté platí o materskej kašičke.

Je množstvo ďalších prípravkov, ktoré je možné užívať. Vybrať si z nich musíte vy - ak ich budete chcieť prekonzultovať, napíšte nám znovu, ale v zásade by tento typ prípravkov nemal predstavovať problém.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Wobenzym materska kasicka