Antibiotika

Katarina    25.02.2012, 12:52

Dobry den, ake vedlajsie ucinky moze mat uzivanie antibiotik Zinnat 500 pro dojceni? Mam zapal mocovych ciest a doktor mi predpisal tieto antibiotika. Dcera ma 14 mesiacov, ale aj napriek tomu dost casto ju kojim. Antibiotika som si nasadila o deviatej rano a vecer, cez den som sa snazila ju velmi nekojit, az podvecer, a potom pred spanim, no v noci bola casto hore, uz asi hodinu po tabletke som ju musela nakojit, aby dalej spala. Moze jej to nejak uskodit? Dakujem

Milá Katarína,

ak potrebujete pri dojčení užívať Zinnat 500, môžete svoju dcérku dojčiť, nemusíte dojčenie časovať podľa antibiotík ani dojčenie odďaľovať bez ohľadu na to, kedy tabletku užijete.

Pozrite si aj tieto naše predchádzajúce odpovede týkajúce sa antibiotík:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=159

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=36



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok