Aminokyselina a dojcenie

Zuza    12.07.2012, 16:41

zacala som s aktivnou pripravou na maraton a chcela by som uzivat na regeneraciu aj BCAA aminokyseliny... zlozenie vyrobku pozostava z: L-leucin, vitamin B6 (poridoxinhydrochlorid), zelatina, L-izoleucin, farbivo oxid titanicity, L-valin, viete mi prosim poradit/preverit, ci nieco so zlozenia neje skodlive pre dietatko / mliecko, kedze este dojcim a nerada by som sa dojcenia vzdala :) velmi pekne Vam vopred dakujem God bless, Zuza

Mila Zuza,

výrobok, ktorý popisujete s celým jeho zložením nie je pre dojčenie problém, môžete ho užívať a pokračovať v dojčení.
 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Aminokyselina a dojcenie