Nechce papat mliečko

Janula    09.06.2017, 18:06

Dobrý deň, mala mi už druhý deň odmieta prsník. Vždy keď jej chcem dať papat, začne plakať. A prikrmu zje veľmi málo. Čo mám robiť aby znova začala papat moje mliečko?

Milá Janula,

vo vašej otázke nie je dostatok informácií pre jednoznačnú odpoveď. Nie je jasné, aké staré je bábätko – z toho, čo popisujete, sa však zdá, že ide o staršie bábätko – takúto situáciu najčastejšie popisujú mamičky detí medzi 2 – 4 mesiacom. Ak je to tak, skontaktujte sa s poradkyňou pri dojčení:

https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

prečítajte si tento článok a postupujte spoločne s poradkyňou podľa tohto článku:

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/odmietanie-dojcenia/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Nechce papat mliečko