Sprej na bolest hrdla a dojcenie

Andrea    13.07.2017, 10:30

Dobrý den, dcerka 4,5 mesiaca je plne dojcena pribl. každé 3 hod. Tento zyzden sme obe prekonali virozu(horucky, kasel, soplik). Dnes v noci mňa zacalo bolieť hrdlo tak som si vzala septilen a asi o 4 hod strepsils plus sprey. Mozem nadojčiť dcéru? Alebo si mlieko odsat? Ďakujem vopred za odpoved

Milá Andrea,

môžete pokračovať v dojčení, pre vašu dcérku je bezpečnejšie pokračovať v dojčení. Vyhnite sa sprejom s obsahom jódu, napr. JOX. 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Sprej na bolest hrdla a dojcenie