Liek Kinito + dojcenie iba z 1 prsnika

Jana    06.08.2017, 16:32

Dojcim svoje druhe dieta, ma uz 12 mesiacov, chcela by som ho dojcit cim najdlhsie (prvu dceru som dojcila do jej 3 a pol roka), ale druhe dieta sa chce dojcit iba z jedneho prsnika, ten druhy vezme do pusy, potiahne parkrat a pusti a zase je pri tom oblubenom. Stalo sa to postupne a stale preferoval iba jeden, no uz ako je samostatnejsi, vybera si oblubeny jeden. Ako to urobit, aby sa dojcil z oboch rovnako? 2 otazka: mam problem s travenim (diagnostikovany spred tehotenstva) syndrom drazdiveho creva. Tetaz mam take tazkosti s travenim, na ktore mi pomahal liek Kinito. Neviem vsak, ci ho mozem pocas dojcenia pouzivat. Ďakujem za pomoc. Jana

Milá Jana,

​Kinito nepredstavuje popri dojčení žiaden problém. Pokračujte v dojčení pri jeho užívaní tak ako doposiaľ.

Čo sa týka návratu k dojčeniu z oboch prsníkov, v tejto oblasti by bolo najjednoduchšie, keby ste sa spojili osobne s poradkyňou pri dojčení:

https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

Spoločne s poradkyňou budete postupovať približne podľa tohto postupu:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=5099



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Liek Kinito + dojcenie iba z 1 prsnika