Rážštep makkeho podnebia

Lucia    17.09.2017, 10:27

Dobrý deň, momentálne som s dcérkou v porodnici v Ba, po narodení jej zistili rážštep mäkkého podnebia. Chcela by som velmi kojit ak sa to bude aspon trochu dat. Poradte mi prosim na koho sa obratit, kto s tym ma skusenosti ako taketo deticky kojit. Mala momentalne taha zo striekacky moje mlieko, zial prisatie na prsnik sa nam nepodarilo..dakujem velmi pekne

Milá Lucia,

v tejto situácii je kľúčové čo najskôr rázštep uzavrieť operačne a potom postupovať podľa odporúčaní v tomto článku:

https://www.mamila.sk/clanky-o-dojceni/razstep/

Spojte sa s niektorou z poradkýň z nášho zoznamu:

https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

osobne, aby ste dostali na mieru šité odporúčania. Držíme palce!



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Rážštep makkeho podnebia