Liek ENZYMAX V

Lenka    24.09.2017, 09:49

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o pomoc s týmto problémom - Dojčím syna, ktorý má 1rok a 9 mesiacov(cez deň 2-3x, v noci aj 5x, popritom normále papá)- opakovane trpím gynekol.mykózami a bol mi odporúčaný liek ENZYMAX V, ktorý sa užíva dlhodobo.Nenašla som informáciu o dojčení popri užívaní lieku,preto som písala výrobcovi a odpoveď bola, že vo všeobecnosti sa pri dojčení neodporúča, ale nakoľko je dieťa staršie, mám sa poradiť s pediatrom.Naša doktorka mi však poradiť nevedela, preto sa obraciam na Vás. Ďakujem.

Milá Lenka,

z hľadiska dojčenia nie je jediný dôvod, pre ktorý by ste nemohli pokračovať v dojčení. Toto nepredstavuje absolútne žiadny problém pre dojčenie. Pokračujte v dojčení tak, ako to vaše dieťatko potrebuje.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Liek ENZYMAX V