Uzivanie Viridianu pri dojceni

Margareta    26.09.2017, 09:49

Dobry den, plne kojim 5mesacnho synceka. Po porode mávam velke bolest klbov. Rada by som uzivala tento doplnok vyzivy. Myslite zeby bol vhodny? https://doplnky-stravy.heureka.sk/viridian-joint-complex-90-tbl/specifikace/#section Po odpovedi zaslem peniaze na ucet. Vopred za nu dakujem a prajem pekny den.

Milá Margareta,

pri užívaní tohto doplnku nie je jediný dôvod, pre ktorý by ste nemohli pokračovať v dojčení. Dojčite ďalej tak, ako to vaše dieťatko potrebuje.

Vopred veľmi pekne ďakujeme za finančnú podporu, ktorá nám veľmi pomôže pokračovať v našej činnosti.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Uzivanie Viridianu pri dojceni