Plisen na nehtu

Jaroslava    22.10.2017, 09:08

Dobry den,udelala se mi plisen na palci u nohy, mazu Canesten (dle porady s lekarnici), ten ale funguje malo a mam pocit, ze plisen po mesici stagnace trochu postoupila. Exoderil nebo neco jineho primo na plisen nehtu mi nechteli v lekarne prodat kvuli kojeni, nase pediatricka mi nedokazala poradit, kozni take ne. Mohu dlouhodobe aplikovat exoderil nebo neco jineho ucineho na nehtovou plisen? Synovi je 9 mesicu, kojime v noci co 3 hod,pres den ma 3 prikrmy, kojeni ma tim padem intervaly delsi. Diky za odpoved.

Milá Jaroslava,

na pleseň na nechte môžete používať všetky prípravky, ktoré by ste bežne používali, keby ste nedojčili. Žiaden z nich, ani Exoderil, nepredstavuje pre vás či vaše bábätko z hľadiska dojčenia problém. 

 

 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Plisen na nehtu