Nezodpovedaná otazka

L    28.10.2017, 09:28

Pred týždňom som na vás mala otázku,ktorá ma časovo surila,musela som prestať dojčiť nakoľko som nevedela či môžem dojčiť s určitou liečbou (čo bola moja otázka na vás ) ... Toto nieje z vašej strany pomoc,keď žena ktorá potrebuje čo najskôr odpoved na ňu musí čakať týždne...Ale prikaz na úhradu ste vedeli poslať do 10 minút....Nič Vám neuhradím a určite na vás upozorním aj iné mamičky ...

Milá L.,

veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Uvedomujeme si, že veľká väčšina otázok v poradni dojčenia je akútna a veľmi nás mrzí, že ste museli dlhšie čakať na odpoveď. Otázky ohľadom liečby počas dojčenia berieme veľmi vážne a často ich konzultujeme so svetovo uznávanými odborníkmi v tejto oblasti. Toto je prípad aj vašej otázky – stále čakáme na odpoveď od zahraničného lekára a zahraničného farmakológa, na túto otázku. 

Samozrejme, že po zodpovedaní Vašej otázky od Vás neočakávame úhradu, hoci systém aicky vygeneruje túto prosbu, takže bude na webovej stránke uvedená.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Nezodpovedaná otazka