Atb pri kojeni

Kateřina    03.11.2017, 12:27

Dobry den, Jsem.čerstvě po operaci žlučníku a odstrikane mlicko i po.dvou dnech ma nazelenalou barvu. A leky jsem dostala naposledy pred dvema dny. Mohu i presto.syna kojit? Ale hlavni otazka, byly mi predepsany.atb DUOMOX1000 a KLACID500. Je mozno u kombinace techto atb kojit? Syn ma 10m a doposud byl kojeny. Nyni bohuzel dokrmovan um. Dekuji za radu. Katka

Milá Kateřino,

po operácii môže dojčiaca matka pokračovať v dojčení okamžite, ako sa na to cíti. A to isté platí v prípade antibiotík, ktoré potrebujete užívať, z hľadiska dojčenia je pre vaše dieťa bezpečnejšie, ak budete pokračovať v dojčení. K dojčeniu sa môžete hneď teraz vrátiť. Zelená farba materského mlieka je jednou z normálnych možností toho, ako môže materské mlieko vyzerať. Nemusíte čakať, kým mlieko zmení farbu. Zelené mlieko nepredstavuje pre dieťa problém a dôvod pre ktorý by ste mali odďaľovať dojčenie.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Atb pri kojeni