Infectoscab počas dojčenia

eva    12.11.2017, 10:32

dobrý deň,mám takmer 3 ročného syna, ktorý je dojčený,najmä pred spánkom a rána.Pracujem ako profesionálna matka a pred 2 mesiacmi sme dostali dieťa so svrabom.Teraz je podozrenie na svrab aj u mňa,dostala som infectoscab,na príbalovom letáku sa píše,že po natretí sa na 5 dní musí prestať dojčiť. Viete mi prosím potvrdiť,či je tomu ozaj tak a po 5 dňoch môžem pokojne dojčiť.ďakujem.Eva

Milá Eva,

môžete dojčiť. Tento liek nie je dôvod na to, aby ste 5 dní nedojčili. Zoberte si už len to, že keď dieťa samo malo svrab, tak sa liečilo rovnakým liekom, akým sa teraz liečite vy, a to priamym užívaním.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Infectoscab počas dojčenia