Je mucenka pletova (passiflora incarnata) vhodna pri dojceni?

Katka    23.11.2017, 13:07

Dobry den, mily kolektiv Mamily, uz vyse roka trpim problemami so zaspavanim. Navstivila som terpeutku, s ktorou postupne odstranujeme problem. Lekarka mi odporucila pri neschopnosti zaspat bylinny pripravok Relaxor forte, ktoreho hlavna zlozka je mucenka pletova. Pripravok nemam uzivat pravidelne, iba podla potreby. Dojcim vsak svojho 18 mesacneho syna a to najma v noci, preto by som sa rada spytala, ci mu tymto nemozem uskodit. Dakujem! Katka

Milá Katka,

pri užívaní tohto doplnku výživy je pre vaše dieťatko bezpečnejšie pokračovať v dojčení. Toto nijako neovplyvní tvorbu ani zloženie materského mlieka.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Je mucenka pletova (passiflora incarnata) vhodna pri dojceni?