Zeleny caj,matcha caj

Denisa    15.12.2017, 22:28

Dobry den, rada by som sa spytala na Vas nazor na pitie zeleneho caju a konkretne caju matcha pocas dojcenia (dietatko ma 8.mesiacov ak by to bolo dolezite). Vopred Vam dakujem za odpoved. S pozdravom Denisa

Milá Denisa,

vo všeobecnosti, až na výnimky, je možné o čajoch povedať to isté, čo o väčšine liekov - len veľmi málo sa dostáva do materského mlieka, a preto ich dojčiace matky môžu bez obáv piť.

Čaj, ktorý ako príklad uvádzate, môžete počas dojčenia bez problémov piť podľa zásad, ktoré platia pre všetkých ostatných ľudí. Taktiež môžete piť i čierny či iný typ zeleného čaju, ako aj množstvo iných, ktoré nie je potrebné všetky menovať.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Zeleny caj,matcha caj