Cievka CN-01

Stanislava    29.12.2017, 10:53

Prosim vas kde v Bratislave zozeniem laktacnu pomôcku cievku CN-01 ale tak aby som nemusela kupovat cele balenie po cca35-40ks? Lebo tolko ich nepotrebujem..potrebujem ju zohnat cim skor,cez eshopy by trvalo dorucenie zbytocne dlho. Druha otazka smeruje k videam tu na stranke, ci by sa nedali zaradit nejake, na ktorych zeny,ktore dojcia aa ukazuje sa spravne prisatie a pod., by nemali prsia velkosti D a viac..viem,ze to nie je smerodatne ale babatko sa inak prisava na velky prsnik nez na ovela mensi a tiez polohy pri dojceni je ovela tazsie dosiahnut ked si napr neviem prsnik "hodit nabok" a dojcit v lahu...uvitala by som vizualne pomôcky aj pre zeny s menšími prsiami. Dakujem :)

Milá Stanislava,

podľa našich informácií by malo byť možné kúpiť túto cievku aj v množstve 1 ks v ružinovskej poliklinike alebo na Strečnianskej v Petržalke a v zdravotníckych potrebách na Dulovom námestí pod hotelom Apollo.

Ďakujeme za váš podnet ohľadom videí, dlhodobo pracujeme na nových fotografiách a videách a vylepšujeme aj túto sekciu našich stránok, určite medzi nové videá zaradíme aj zábery úpravy dojčenia žien s menšími prsiami. Je dobré vedieť, že často sa z rôznych fotografií zdá, že ide o matku s veľkými prsníkmi, ale v skutočnosti je to inak, napríklad video z našich videoukážok dojčenia číslo 3 je videom s matkou s menšími prsníkmi. Poradkyňa pri dojčení vám bude vedieť pomôcť so správnym prisatím bábätka v prípade menších prsníkov. Pre úpravu prisatia typicky poradkyňa pomáha matke v tzv. priečnej polohe, ktorej obrázky nájdete v tomto článku:

https://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojceni/polohy-pri-dojceni/

a hoci matka, s ktorou sme urobili tieto zábery, nemá malé prsia, táto poloha sa dá dosiahnuť aj pri ženách s malými prsníkmi a je možné v nej dobre upraviť prisatie bábätka na správne asymetrické. Správne prisatie je kľúčové pre zlepšenie dojčenia a aj keby sme mali všetky fotografie a videá aj so ženami s menšími prsiami, niekedy je náročné rôzne detaily správneho prisatia vyhodnotiť a dosiahnuť odpozeraním z fotografií a videí. Preto, ak vo vašej situácii potrebujete zlepšiť dojčenie alebo dokonca dokrmovať bábätko, odporúčame vám byť v kontakte s poradkyňou pri dojčení, aby ste mohli dojčenie zlepšiť čo najefektívnejšie a poradkyňa s vami prejde aj detaily iných polôh pri dojčení, ktoré môžete používať po tom, čo zlepšíte dojčenie.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Cievka CN-01