Podávanie železa

Daniela    10.01.2018, 12:30

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať: Mám 6 týždňové dieťatko, ktorému podávam UM a železo. Často však po vypití mliečka a podaní železa vo forme sirupu mi dieťatko dosť vyvracia. chcem sa spýtať, ako podávať sirup pred krmením alebo až po vypití mliečka. Nevracka pretože je sirup pre dieťatko ťažko stráviteľný? ďakujem

Milá Daniela,

ohľadne podávania železa vo forme sirupu a toho, že bábätko po podaní zvracká, sa obráťte na lekára, ktorý bábätku železo predpísali, aby Vám povedal, ako môžete ďalej postupovať.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Podávanie železa