Zelený maz z pravého prsníka

Erika    17.01.2018, 21:07

Dobrý deň, chcem vás poprosiť o radu. sú to 4 roky ako som odsávala materské mlieko. Vytlačila som si večer z pravého prsníka zelený maz, hustý. nepociťujem bolesť, ani som si nenahmatala hrčku, prsník nie je tvrdý. Poprosím vás o radu ako postupovať. Ďakujem.

Milá Erika,

toto môže byť normálne - tvorba mlieka v maličkých množstvách (a bez ohľadu na zafarbenie) je normálna a bežná. Prestaňte si mlieko vytláčať a pokiaľ nemáte iné ťažkosti, tak nemusíte nič ďalej robiť. 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Zelený maz z pravého prsníka