Zápal

Nina    29.01.2018, 12:54

Dobrý večer,mám zápal užívam atb, jednu bradavku si odsávam lebo mám ju ubolena a s druhej kojim pri kojeni to neboli ale už od nemocnice som si ich doranala a nemôžem si ich vyliečiť, mám ich na koncoch ružové a medzi kojenia mi si citlivejšia a trošku akokeby pálili.moze sa citrovital aj medzi kojeniami alebo len po kojeni? A keby som náhodou už chcela odstaviť ako sa to robí? Bola u nás aj laktačná tak si myslím že sa malý prisava dobre i keď nie na prvý raz a ani ho už nechávam dlho na cicke.Neviem sa doliečiť a už som zúfalá.Dakujem Vám za odpoved

Milá Nina,

pre zodpovedanie vašej otázky by bolo dobré vedieť viac detailov, prosím napíšte nám odkiaľ ste a meno poradkyne, s ktorou ste sa stretli. Aký je vek vášho bábätka?

Takúto situáciu by sme odporúčali riešiť približne týmto postupom:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=5643

preto by sme potrebovali vedieť, čo všetko s vami poradkyňa prešla a aké postupy vám odporúčala použiť. Ako často používate výťažok z grapefruitových semienok počas dňa a noci?



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok