Výživový doplnok

Jaroslava    21.02.2018, 16:19

Dobrý deň, užívam senovku a benedikt na zvýšenie tvorby materského mlieka. Laktačná poradkyňa odporúča užívať aj moringu. Je lepšie užívať byliny po samom alebo je v poriadku aj výživový doplnok od Organiky Materské mlieko. Obsahuje všetky tri byliny. Ďakujem pekne za radu!

Milá Jaroslava,

senovka grécka a benedikt lekársky sa už dlhodobo úspešne používajú pri zvyšovaní tvorby mlieka (a netreba zabúdať, že samotné bylinky pomáhajú len v súčinnosti s opatreniami pre zlepšenie dojčenia, na ktorých by ste mali naďalej pracovať spoločne s poradkyňou pri dojčení). Moringa je historicky takisto dlhodobo používaná na zvyšovanie tvorby mlieka a mnohé matky pozorujú pri jej užívaní zvýšenie tvorby mlieka. Preto, ak vám poradkyňa odporúčala aj moringu, stojí za to ju vyskúšať. To, v akej značke prípravku ju kúpite, je vaša spotrebiteľská voľba, moringu je možné kúpiť aj samostatne alebo v prípravku, ktorý ste spomenuli. Pre jej účinnosť je jedno, akú značku kúpite.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Výživový doplnok