Vyšetrenie refluxu

Janka    23.02.2018, 13:30

Dobrý deň, prosím o radu. V utorok nás čakajú odbery na alergo a imuno testy a vyšetrenie na reflux. Kázali nám prísť nalačno o 7:30, čiže kojiť maximálne do polnoci. Dcérka má čerstvé 2 roky, kojena je na požiadanie. Takže jej v noci asi ťažko vysvetlím, že nesmie :( ako dlho sa prosím trávi mliecko? Dr povedala, že takých 5-6 hodín, ale mne sa zdá, že som niekde čítala, že menej... Veľmi pekne ďakujem za odpoveď, už teraz mám z tej noci stres. A to ešte cestujeme vyše hodiny do iného mesta autom a je zvyknutá sa občas trochu cestou napiť :(

Milá Janka,

reálne neexistuje dôvod, pre ktorý by dieťa muselo byť na alergologické a imunologické testy muselo byť nalačno. To, či dieťa je alebo nie je nadojčené, neovplyvní výsledky alergologických a imunologických testov. 

A čo sa týka refluxu, typicky sa vyšetrenie robí nalačno. Avšak na druhej strane sa takéto vyšetrenie robí aj maličkým bábätkám a nepožaduje sa, aby prišli nalačno. 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Vyšetrenie refluxu