Pregnyl 5000

Petra    27.10.2012, 17:00

Dobry den, vzhladom na okolnosti sme sa s manzelom rozhodli podstupit oplodnenie IUI. Lekar zvolil ako najsetrnejsiu metodu i vzhladom na prebiehajuce dojcenie 25 mes dietata aplikaciu podkozne inj Pregnyl 5000 3 dni pred inseminaciou, nasledne Duphaston zavadzanim do posvy. Prosim velmi pekne o informaciu, ci to dojcenemu dietatku nemoze soposobit nejake problemy. Dakujem vopred.

Milá Petra,

ani Pregnyl, ani Duphaston nepredstavujú pre dojčené dieťa žiaden problém. Pregnyl sa podáva injekčne práve preto, že inak by neúčinkoval, vaše dieťatko ho injekčne nebude dostávať. Duphaston môže znížiť tvorbu mlieka, ale to sa v tehotenstve stane aj tak, inak nepredstavuje tiež žiaden problém.

Pokračujte ďalej v dojčení i popri týchto liekoch bez akýchkoľvek obmedzení.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Pregnyl 5000