Napínanie u 2mesačného bábätka

Dáša    09.03.2018, 21:06

Dobrý deň prajem. Ako som spomínala v nadpise,ide o problém u môjho dvojmesačného synčeka. Veľa krát sa mi stáva, že spí a z ničo nič ho začne naťahovať, ale nevygrcne. Pred tým, sa mi už aj stalo, že vygrcol. No posledný týždeň sa mj 2x stalo,že som ho držala na rukách kašlal napinalo ho, až sa akokeby dusil. Triasla som sa ako osika od strachu, veľmi sa o neho bojím a mám strach.Čo to môže byť prosím ?

Milá Dáša,

tieto situácie nie je možné posúdiť cez internet. Bez toho, aby sa dalo vidieť, čo presne sa deje v situácii, ktorú opisujete, a bez vyšetrenia vášho bábätka je ťažké povedať, o čo ide. Píšete, že ste boli vystrašená, a preto je vhodné, aby ste sa obrátili na svojho pediatra.

Čo sa týka grckania všeobecne - môžete si prečítať náš článok na túto tému:

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/reflux-grckanie/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Napínanie u 2mesačného bábätka