Dojcenie a uzivanie bylina aschwaghanda

Martina    21.03.2018, 13:49

Dobry den,rada by som sa informovala ci uzivanie aschwaghandy raz denne nema vplyv na dojcenie. Rada by som ju uzivala kvoli imunite pretoze velmi trpim na herpesy a prave tato bylina mi velmi pomohla pri boji s nim. Dakujem za Vasu odpoved

Milá Martina,

zistiť odpoveď na vašu otázku bolo veľmi náročné a zdĺhavé, ale konečný verdikt znie, že je bezpečnejšie pre vás, aj pre vaše bábätko pokračovať v dojčení popri tejto liečbe.

 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Dojcenie a uzivanie bylina aschwaghanda