Palina liker

Martina    23.03.2018, 22:50

Dobrý večer, dnes som mala hnacky a bolesti brucha a dala som si cierne uhlie. Mama mi dala liker pol stamperlika 28% ze jej to vzdy pomoze a ta troska alkoholu mi neublizi. Len teraz som pozerala ze je tam palina prava a ja mam strach ze poškodim svoje dieťa 16m uz 2x som ho kojila.

Milá Martina,

vráťte sa späť k dojčeniu, toto nie je vôbec dôvod na prerušenie dojčenia (a odstavenie, ktoré hrozí pri prerušení dojčenia). Z hľadiska alkoholu platí táto logika:

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/alkohol-fajcenie/

a palina pravá nie je na zozname bylín, ktoré by predstavovali pre dojčenie problém, pretože tak, ako pri väčšine byliniek, aj táto bylinka sa do materského mlieka dostáva v zanedbateľných množstvách, preto nemusíte mať strach, že ste tento prípravok užili.

Pokračujte teda ďalej v dojčení tak ako obvykle a nerobte si starosti.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Palina liker