Diompraz

Dominika    30.03.2018, 21:07

Dobry den, mam desat mesacneho syna, ktory je prevazne kojeny, hlavne v noci, som po operacii kolena -meniskus, kedze mi Flector nesadol vymenili mi ho za Diompraz 75mg/20mg, v pribalovom letaku je, ze sa moze uzit iba jedna kapsula denne a ze liek moze prejst do mlieka. Ja mam uzivat jednu tabl. rano a jednu vecer. Je mozne popri uzivaniu Diompraz kojit, alebo mam liek prestat uzivat? Dakujem Dominika

Dobrý deň,

pri užívaní Diomprazu môžete dojčiť bez obmedzení. Diompraz je ten istý liek ako diklofenak, ktorý ste užívali, akurát k tomu obsahuje navyše liečivo, ktoré chráni váš žalúdok, a toto liečivo sa do tela bábätka vôbec nedostáva. 

Diompraz môžete užívať v tej dávke, v ktorej vám bol predpísaný a môžete dojčiť tak, ako ste boli zvyknutá.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok