Eukalyptova silica a dojcenie

Janka    03.06.2018, 10:09

Dobry vecer. Kojim svojho 11 mesacneho synceka a chytila ma silna nadcha. Nic nepomahalo a minulu noc som vobec nespala - nemohla som dychat. Dnes som nasla uzasnu vec - kvapka eukalyptovej silice do lyzicky medu.. neskutocne mi to pomohlo no vsade su upozornenia ze silice su velmi silne a treba ich uzivat velmi opatrne. Aj ta jedna kvapka bola neskutocne ucinna. Moze sa to takto uzivat tri krat denne maximalne. Bojim sa ci to nemoze ovplyvnit chut mlieka a co je horsie ci neznizi tvorbu. Dakujem za odpoved

Milá Janka,

z hľadiska dojčenia toto nepredstavuje žiadny problém. Pokračujte v dojčení tak, ako to vaše bábätko potrebuje, dojčenie nijako nečasujte podľa použitia tejto silice.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Eukalyptova silica a dojcenie