Hovädzie aminokyseliny a kojenie

Erika    11.06.2018, 11:41

Dobrý deň. Kojím 17mesačného syna. Cvičím , chcem začať brať aminokyseliny . sú to hovadze aminokyseliny. z australie. je na nich napisane , ze obsahuju zložku,ktora môže sposobiť vrodene chyby a poruchy reprodukcie. tak teraz neviem či ich môžem užívať keď kojím. Napíšem Vám ich zloženie na 100g: L-Leucine 1,990 mg, L-Isoleucine 870mg, L-Valine1,430mg, L-Threonine 1,070mg, L-Lysine 2,580mg, L-Phenylalaline 1,170mg, L-Tryphopan 160mg, L-Methionine620mg, L-Histidine610mg, L-Arginine, L-Aspartic Acid, L-Alanine, L-Cystenine, L-Glutamic Acid, L-Glycine, L-Hydroxyproline, L-Proline, L-Tyrosine, L-Serine Ďalej sa chcem opýtať na sojovy protein počas kojenia , či nie su konraindikacie.

Milá Erika,

všetky aminokyseliny, ktoré uvádzate ako zloženie tohto prípravku, sa bežne nachádzajú v strave, nemajú akým spôsobom spôsobiť vrodené chyby a poruchy reprodukcie, pretože sú základnou stavebnou zložkou bielkovín v našich telách a potrebujeme ich prijímať v strave. Z hľadiska dojčenia nie je jediný dôvod, pre ktorý by ste nemohli tento prípravok používať.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Hovädzie aminokyseliny a kojenie