Xbody a dojcenie

Zdenka    18.06.2018, 10:18

Dobry den, kojim syna 16m, chcela by som chodit cvicit na Xbody EMS koncept pochádza priamo z elektro-liečby, neskôr sa používal ako alternatíva cvičenia v kozmonautike a dnes sa využíva ako v profesionálnom športe tak v bežnej komercii. XBody využíva technológiu EMS (elektro-myo-stimulácia), ktorá aktivuje celé telo pomocou slabých elektrických impulzov (rovnakých, ako si vytvára telo samé) vysielaných cez oblek s elektródami - je to v poriadku pocas dojdenie?

Milá Zdenka,

z hľadiska dojčenia toto nijakým spôsobom neovplyvní zloženie ani tvorbu materského mlieka. Môžete bez obáv cvičiť a pokračovať v dojčení tak, ako to vaše dieťatko potrebuje.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Xbody a dojcenie