Uzdička

Lenka    18.06.2018, 10:21

Dobrý den, mam 3mesacne bábätko, dojčene a myslim si ze potrebuje strihnut uzdicku pod hornou perou. Kde Vám možem poslať foto ci to ozaj tak je? Kedže nášmu zdravotníctvu uz velmi nedôverujem, lebo po narodení drobec schudol v nemocnici 800g kedže nepil kvôli prirastenej uzdicke pod jazykom. Z toho vzniká silná žltačka-fototerapia, neskutočne naliate prsia, následne zníženie tvorby mlieka, dokrmovanie umelým, dojčenie klobucikom, prstom,2xzapal prsnika...Jednoducho nikto nam to v nemocnici neskontroloval aj ked... nakoniec sme uzdicku boli strihať dvakrát. Vedela by som o tom napísať príbeh

Milá Lenka,

pre posúdenie hornej ale aj spodnej, podjazykovej uzdičky, je nevyhnutný osobný kontakt a vyhodnotenie uzdičky v kontakte pozorovania dojčenia. Odporúčame vám preto skontaktovať sa s poradkyňou pri dojčení a osobne sa poradiť:

http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok