Dojcenie a bolesti hlavy

Zuzana    29.11.2012, 16:46

dobry den.mam 6mesacneho syna,ktoreho dojcim,no v poslednom case ma zacali trapit dost silne,neprijemne bolesti hlavy spojene s nevolnostou.bolest je vacsinou jednostranna,neustupujuca ani po lieku-ibalgine.teraz to trva uz 6ty den,od kedy mam bolesti.dostala som homeopatika-sanguinaria canadensis 15ch a gastrocynesine a magnezium,lenze zlepsenie nepocitujem.tekutin sa snazim pit dost kazdy den,aj ked kvoli momentalnym nevolnostiam vypijem asi len 1,5l denne.ziadne ine lieky vraj uzivat nemozem,no dojcit prestat nechcem,len neviem,co robit,na koho sa obratit,preto skusam poprosit o radu vas,ci neviete o niecom vhodnom pri tomto probleme.dakujem.

Milá Zuzana,

popri dojčení môžete užívať aj mnohé ďalšie lieky, avšak ich predpísanie patrí do rúk lekárovi, lieky nie je možné odporúčať cez internet. Obráťte sa na odborníka, dojčenie nie je dôvodom na to, aby vám účinnú liečbu nepredpísal.

Podobné otázky riešili už aj mamičky pred vami:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=590

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=248



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Dojcenie a bolesti hlavy