Je vracanie prudom dovodom utekat k lekarovi?

mirka    09.01.2013, 19:57

dcerka má necelé 3 týždne,je plne kojená MM a za posledné 3 dni zacala zvracat. stalo sa nám to asi 5x z toho 2x dnes. vyslo to z nej prudom ako keby vsetko co zjedla. stolicu ma pravidelnu žltu a po zvracani sa pekne dokrmi. je to dovod na urýchlenu návštevu lekára alebo netreba robit paniku,lebo som sa dost zlakla..dakujem za odpoved

Milá Mirka,

keďže toto cez internet toto nie je možné posúdiť a nemáme dostatok informácií, odporúčame vám, aby ste zatelefonovali svojmu pediatrovi. V takejto situácii môže byť dôžité vylúčiť niektoré diagnózy, napríklad pylorickú stenózu - toto môže byť urgentné.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Je vracanie prudom dovodom utekat k lekarovi?