Mohu užívat Pueraria Mirifica při kojení

zuzana    21.10.2021, 13:27

ráda bych se s vámi poradila o možnosti užívání bylinky Pueraria Mirifica v době kojení. Nastal u mě kuriozní případ, kdy kojím svého dvouletého syna a zároveň jsem se dostala do menopauzy. Trápí mě návaly horka. Chtěla bych zkusit užívat bylinu Pueraria Mirifica, ale bojím se, aby to nemělo nějaký vliv na syna. moc děkuji za radu s pozdravem Zuzana Vychodilová

Milá Zuzano,

z hľadiska dojčenia nepredstavuje užívanie tejto bylinky žiaden problém, môžete pokračovať v dojčení tak, ako to vaše dieťatko potrebuje.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Mohu užívat Pueraria Mirifica při kojení