Osetrenie PRX-T33 pocas dojcenia

Lucia    19.05.2022, 21:20

Dobry den, Dojcim 9m syna a absolvovala som na radu mojej kozmeticky osetrenie pleti PRX-T33 (33% kyselina trichlóroctová, peroxid vodíka a kyselina kójová). Je to nieco ako chem.peeling a odobrila mi ho pocas dojcenia(dokonca je podla nej vhodny aj v tehotenstve). Nasla som vsak teraz dojcenie/tehotenstvo ako kontraindikaciu v mnohych odkazoch na nete. Trochu som zneistela,ci ma dobre info a rada by som vas poprosila o odborny nazov. Mam totiz pokracovat v dalsich osetrniach v dohladnej dobe Dakujem krasne

Milá Lucia,

z pohľadu dojčenia toto nepredstavuje žiaden problém, toto nijako neovplyvní zloženie ani tvorbu materského mlieka, či dojčenie. Pokojne môžete toto ošetrenie absolvovať a pokračovať v dojčení bez obmedzenia. Prečítajte si aj túto odpoveď z našej poradne dojčenia:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=4538



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Osetrenie PRX-T33 pocas dojcenia