TrioHerb a Triandem

Simona    16.10.2023, 12:39

Zdravim Mamila tim, Otazka ohladom TrioHerbu: mam dve deti, ktore dojcim tandemovo. Dcerka pred par dnami dovrsila 2.rok zivota a syncek ma 9 mesiacov. S manzelom planujeme 3.dieta. Momentalne uzivam TrioHerb na podporu laktacie nakolko som pred 2 mesiacmi mala zapal prsnika a odvtedy sa mi akoby znizila tvorba mlieka a tak uzivam TrioHerb. Avsak je uvedene, ze pocas tehotenstva sa nesmie uzivat. Ako je to teda? Ak sa nam postasti a budeme v ocakavani 3.dietata a mlieka bude ubudat, tak TrioHerb nema aj tak zmysel uzivat ze? Otazka ohladom triandemu: Nenasla som na slovenskom webe nikoho, kto by dojcil triandemovo. Je vo Vasom time niekto, kto ma skusenosti s triandemom priamo alebo nepriamo? Vsetky deti planujem dojcit do prirodzeneho odstavenia. Rada by som spoznala niekoho, kto take zazil, resp. zaziva. Vopred krasne dakujem za odpovede. S pozdravom Simona

Milá Simona,

vašu otázku sme zodpovedali 13. 10. 2023 v tomto odkaze:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=11499



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > TrioHerb a Triandem