Lokálna anesteza a gél aloe vera

Miska    03.11.2017, 12:24

Dobrý deň prosím vás mám dve otázky. Trhali mi práve osmičku a teda museli mi dat anestezu ale ja plne dojčím. Môžem teraz kľudne dojčiť alebo ako to riešiť? A druha otázka môžem piť aloe vera gél počas dojčenia? Ale len polovicnu dávku. Dakujem

Milá Miška,

lokálna anestéza nepredstavuje pre dojčenie vôbec žiadny problém. Pri lokálnej aplikácii sa do materského mlieka nedostáva vôbec nič, takže pokračujte v dojčení bez problémov ďalej.

K Aloe vera si prečítajte túto odpoveď z poradne:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=4570



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Lokálna anesteza a gél aloe vera