Operacia kolena a dojcenie

zuzana    24.11.2012, 19:33

dobry den obraciam sa k vam s otazkou na ktoru mi bohuzial lekar nevedel odpovedat.Moj malicky ma 4,5mesiaca pije moje mliecko ale caka ma operacia kolena.Ako mam urobit aby som o mliecko neprisla ked budem v nemocnici?A mozem potom maleho nadalej kojit?dakujem pekne za odpoved

Milá Zuzana,

odpoveď na vašu otázku je tu:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=490

Tu je odpoved o tom, ako si udržať tvorbu mlieka, ak by ste s dcérkou v nemocnici byť nemohli:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=600

Hľadajte spôsoby, ako by ste mohli byť so synčekom hospitalizovaná spoločne - máte na to nárok. Taktiež máte nárok na to, aby vám synčeka na dojčenie nosili do nemocnice. Z hľadiska vašej operácie: môžete dojčiť až do začiatku operácie a potom hneď, ako sa operácia skončí a vy sa na to budete cítiť. Lieky, ktoré budete po operácii dostávať, ani narkóza akéhokoľvek typu, nepredstavujú pre dojčenie žiadnu prekážku. Ak si budete v nemocnici mlieko odsávať, posielajte ho synčekovi domov, aby ho spolu s príkrmami mohol zjesť.A samozrejme, že po príchode z nemocnice môžete synčeka ďalej dojčiť, aj keby ste potrebovali užívať lieky proti bolesti, prípadne iné lieky.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Operacia kolena a dojcenie