Je rýchle priberanie normálne a dobré?

Eva    13.12.2011, 18:44

Môj syn má 11 týždňov a 6630g. Keď sa narodil mal 3200g; v 4.týždni mal 4630g; v 7. týždni mal 5420g. Je plne dojčený. Každý hovorí aký je veľký. Cez deň niekedy trochu horšie spí a papá zhruba každú 1,5 hod. V noci prespí 5 aj 6 hodín. Je to zlé? Ďakujem.

Milá Eva,

áno, rýchle priberanie výlučne dojčeného bábätka je normálne a dobré. Nič nemeňte a pokračujte v tom, čo robíte. Detailnejšie odpovede na vašu otázku nájdete v týchto predchádzajúcich odpovediach:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=139

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=54

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=115



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Je rýchle priberanie normálne a dobré?