Odluka od dojcenia

Monika    03.08.2012, 23:58

Dobry vecer, na tyzden musim ist na konferenciu do zahranicia a tym padom nebude mozne dojcit nasho 15 mesacneho syna - dojci sa 1xvecer pred spanim a 1xnad ranom. Chcem sa spytat, ci mu treba v tomto obdobi davat UM alebo mu postaci strava - syry, jogurty...a ci potom nebude mat problem pri opatovnom prisati. Chcem si pocas konferencie samozrejme odstriekavat, aby som neprisla o mlieko. Skusala som si aj odsat alebo odstriekat do zasoby, ale nemam take mnozstvo. Dakujem za odpoved

Milá Monika,

na svoju otázku nájdete odpoveď tu:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=502 Táto mamička riešila takmer identickú situáciu. Synček nepotrebuje UM, keď budete preč, stačí bežná strava, na túto prechodnú dobu nepotrebuje ani Vaše odstriekané mlieko. 


Podobné otázky nájdete aj tu, hoci nie všetko z tohto je aplikovateľné na Vašu situáciu:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=341

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=334



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Odluka od dojcenia